Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

D-RTK 2

Ár:
1.057.402 Ft
951.661 Ft + ÁFA ( 1.208.610 Ft )
Kedvezmény: 10%
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Menny.:db

Leírás

Centiméter pontosságú helymeghatározás

A D-RTK 2 Mobile Station teljes mértékben támogatja a GPS, GLONASS, Beidou és GALILEO jeleket. Könnyen és gyorsan felállítható, a D-RTK 2 Mobile Station valós idejű, egyedi adatot biztosít a drónok számára, ezzel biztosítva a centiméter pontosságú helymeghatározást.

Maradjon összeköttetésben bármely feladatnál

A D-RTK 2 Mobile Station támogatja a kommunikációt 4G-n, OcuSync-en, WiFi-n és LAN-on keresztül, ezzel biztosítva a zavartalan, stabil adatátvitelt bármilyen környezetben. Egyidejűleg akár 5 távvezérlő is csatlakoztatható* a D-RTK 2 Mobile Station-höz, amennyiben DJI Agras dronókkal, Phantom 4 RTK-val vagy P4 Multispectral-lal használja. Matrice 300 RTK-val használva csatlakoztatható többféle légi járműhöz, így lehetővé téve, hogy több drónt bevonva koordinált műveletet hajtson végre, ezzel jelentősen javítva a hatékonyságot.

Megbízhatóság

A D-RTK 2 Mobile Station IP65-ös szintű külső hatásokkal szembeni védettséggel és könnyű szénszálas vázzal rendelkezik, így ultra-hordozható és mindig készen áll a feladatra, legyen az bármilyen nehéz is. A beépített IMU-k figyelik a mozgást és kalibrálják a dőlés-szenzorokat, hogy értesítsék a kezelőt, ha bármi rendellenesség történik a feladat közben.

Széleskörű megoldás

A Phantom 4 RTK, P4 Multispectral, MG-1P RTK, Agras T16, Agras T20, Matrice 210 RTK V2 és Matrice 300 RTK egyaránt kompatibilis a D-RTK 2 Mobile Station-nel.* Továbbá támogatja a DPS-t (DJI Positioning Service), ami kimagasló pontosságú helymeghatározást tesz lehetővé a bázis állomás lefedettségi tartományán belül.* Ez teszi ideális eszközzé felmérésekben, légi szemlékben, mezőgazdaságban és egyéb ipari felhasználásban egyaránt.

*Amennyiben egyszer frissítve lett v03.00.0013 vagy még frissebb verzióra, a DJI Assistant 2-t alkalmazva a D-RTK 2 Mobile Station for Matrice Series a megfelelő módok között váltva egyaránt kompatibilis a Phantom 4 RTK-val, P4 Multispectral-lal, MG-1P RTK-val, Agras T16, Agras T20-szal, Matrice 210 RTK V2-vel és Matrice 300 RTK-val.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés