AGRAS MG-1P SOROZAT

INNOVÁCIÓ ÉS MEGNÖVELT HATÉKONYSÁG

Több légi jármű vezérlési mód

INNOVÁCIÓ ÉS MEGNÖVELT HATÉKONYSÁG

Az Agras MG-1P esetében akár 5 drón együttes vezérlése lehetséges, akár 3 km távolságból, mindezek mellett nagy felbontású videó jelátvitellel rendelkezik.[1] Az új távirányító támogatja a 4G vezeték nélküli kommunikációt, a cserélhető akkumulátort és új antenna kialakítást kapott, még kényelmesebbé téve a napi műveleteket.

FPV KAMERA

Biztonságos üzemeltetés

Az MG-1P sorozatú drónokat 123 ° FOV széles látószögű kamerákkal látták el, amelyek tiszta, élő képet biztosítanak. A távolsági üzemeltetéshez a távirányító beépített kijelzője az akadályok elkerülésére vonatkozó információkat jelzi a biztonságosabb repülés érdekében. Az FPV kamera segítségével a felhasználók könnyedén rögzíthetnek A / B pontokat vagy táblahatárokat, növelve a munka pontosságát és hatékonyságát.

LENYŰGÖZŐ TELJESÍTMÉNY

Stabil, megbízható és gondozásmentes

Nyolc rotorral az MG-1P sorozatú mezőgazdasági drónok fejlett meghajtó és vezérlő algoritmusokat alkalmaznak, amelyek biztosítják a repülés biztonságát akkor is, ha az egyik motor repülés közben megáll. A motormeghajtó rendszer redundáns kommunikációs mechanizmussal rendelkezik, amely lehetővé teszi a rendszer számára, hogy szükség esetén a vezérlőjeleket átirányítsa.

Frissített precíziós Radar

Átfogó biztonság

Az MG-1P továbbfejlesztett radarrendszere integrálja az előző MG-1S drónok három nagy pontosságú terepérzékelő radarjait egy akadály elkerülési radarral. Ez lehetővé teszi a többirányú észlelést és jelentősen növeli a drón képességét az akadályok érzékelésére és a terep automatikus követésére.[2] Az MG-1P képes a centiméter átmérőjű vezetéket felismerni akár 15 m távolságból is. Ez nemcsak a villanyvezetékektől, hanem a faágaktól és más általános akadályoktól is megvédi a drónt. Az aktív akadályérzékelés és elkerülés nappal, vagy éjszaka is működik. Ráadásul a radarrendszer behatolásvédelmi besorolása IP67-re emelkedett, így a rendszer még jobban ellenáll a szennyeződéseknek és víznek.

MG-1P RTK

Centiméter pontos pozicionálás interferencia-védelemmel

Az MG-1P RTK-t a DJI nagy pontosságú D-RTK navigációs és helymeghatározási technológiáját alkalmazza, amely centiméter szintű pozícionálást kínál, ami nélkülözhetetlen az ipari alkalmazásokhoz. A kettős antennájú irányítási technológia nagyfokú ellenállást biztosít az elektromágneses zavarok ellen, biztosítva a repülés biztonságát akkor is, ha a repülőgép nagyfeszültségű vezetékek közelében repül, vagy akár más bonyolultabb környezetben. Az MG-1P RTK párhuzamosan működik egy új bázisállomással és egy D-RTKTM kézi egységgel,[3]amely a helymeghatározási adatokat a fedélzeti RTK modulról veszi a táblák pontos mérése érdekében, és az eredményeket továbbítja a távvezérlőhöz a pontos tervezéshez.

MG APP 2.0

Gyakorlatorientált üzemmódok és hatékonyság

Több légi jármű vezérlési mód

Az MG app v2.0 új üzemmódokkal bővült. A Több repülőgép vezérlési mód egyszerű és intuitív, és teljes mértékben lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több repülőgépet egyetlen távirányítóval vezessenek. Egy másik új üzemmód a Banked Turning, amely optimalizált repülési útvonalakat használ, és akár 20%-kal növeli a munka hatékonyságát. Az új üzemmódokon kívül az A-B útvonal üzemmód, a kézi üzemmód és a kézi plusz üzemmód továbbra is rendelkezésre állnak, hogy sokféle vezérlési lehetőséget lehessen biztosítani

Megjegyzések:

1. A kommunikációs hatótávolság elérheti a 3 km-t, ha megfelel a CE / SRRC követelményeknek.
2. Mint látható, a repülőgép támogatja a terepfelismerést, amely lehetővé teszi a repülőgép számára, hogy meghatározza az alatta lévő föld kontúrját, és automatikusan beállítsa a magasságát.
3. A D-RTK 2 bázisállomást és kézi egységet külön kell megvásárolni.

0
    0
    Kosár
    Kosár TörléseVissza az üzletbe