2022.09.22.

Mezőgazdasági drónokra is igényelhető a Széchenyi Lízing MAX

Folytatódik a hazai mikro-, kis- és középvállalkozásokat segítő lízing finanszírozás, mely mezőgazdasági drónokra is igényelhető. Hogy mi a kérelem benyújtásának pontos menete, kik vehetik igénybe, és miért érdemes a Széchenyi Lízing MAX konstrukcióval kapcsolatban az Euroleasing kollégáihoz fordulni, az alábbiakban részletezzük.

A Széchenyi Újraindítási Lízingkonstrukciót, vagyis a Széchenyi Lízing MAX-ot minden KKV vállalkozás igényelheti, amely Kkt., Bt., Kft., Rt. szövetkezet formájában, illetve egyéni vállalkozóként, őstermelőként, egyéb vállalkozásként vagy egyéni cégként működik, és rendelkezik legalább egy teljes lezárt éves gazdálkodási múlttal. A kérvényezhető összeg 3-tól 400 millió forintig terjedhet, és mezőgazdasági gépekre, berendezésekre, eszközökre – tehát a földművelést és növénytermesztést megreformáló mezőgazdasági drónokra – is igénybe vehető.

Mezőgazdasági drónokra is igényelhető a Széchenyi Lízing MAX - DroneAgro

Hogyan vehető igénybe a Széchenyi Lízing MAX konstrukció?

  1. Legelső lépésként ki kell választanod egy növényvédelmi vagy területfelmérő drónt, amelyre igényelni szeretnéd az összeget.
  2. A finanszírozási kérelmet be kell nyújtanod egy lízingcéghez.
  3. A lízingcég felkeresése után a Széchenyi Lízing MAX termékre vonatkozó igénylési kérelmet le kell adnod egy Széchenyi Kártya Program regisztráló irodában.
  4. Meg kell várnod, hogy a KAVOSZ Zrt. visszaigazolja a jogosultságod.
  5. A bírálatot és a jóváhagyást követően következik a szerződéskötés.
  6. Utolsó lépésként megtörténik a folyósítás, és átveheted a kiválasztott eszközt.

Miért érdemes az Széchenyi Lízing MAX kínálta lehetőséget az Euroleasing-nél igénybe venni?

Az Euroleasing Magyarország meghatározó lízingcége, mely minden partnerét – legyen szó magánszemélyről vagy vállalkozásról – univerzális szolgáltatóként támogatja céljai megvalósításában. Személyre szabott ajánlatokkal, kiemelt márkakapcsolatokkal, országos partner- és fiókhálózattal, fejlett mobilalkalmazással, valamint szakértő tanácsadó kollégákkal áll ügyfelei rendelkezésére.

Szolgáltatásuk a személy- és haszongépjárművek, ipari eszközök és hajók mellett a mezőgazdasági gépekre, így a precíziós növénytermesztés korszakalkotó eszközeire, a DJI mezőgazdasági drónokra is kiterjed.

Mezőgazdasági drónokra is igényelhető a Széchenyi Lízing MAX - DroneAgro

A Széchenyi Lízing MAX keretében az ügyfél által fizetendő kamat mindössze 3,5%/év (ügyeleti kamat: 12,5%, kamattámogatás: 9%), az ügyfél által fizetendő kezelési költség 2%/év (teljes kezelési költség 2,5%, kezelési költségtámogatás: 0,5%), a futamidő zártvégű pénzügyi lízing esetén 36–96 hónap, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén pedig 36–84 hónap lehet (az Euroleasing Széchenyi Lízing MAX-szal kapcsolatos részletes tájékoztatója ide kattintva tekinthető meg).

Benyújtanád a kérelmed? Részletes útmutatásra van szükséged? Fordulj hozzánk bizalommal!

Amennyiben a Széchenyi Lízing MAX konstrukció kínálta lehetőséget mezőgazdasági drón finanszírozása kapcsán szeretnéd kihasználni, kattints ide, és vedd fel velünk a kapcsolatot; vagy kattints ide, és fordulj az Euroleasing kollégáihoz! Élj a lehetőséggel, várjuk a jelentkezésed!

Székhely: 
4025 Debrecen, Simonffy utca 4-6. 1/125
Levelezési cím: 
Drone Agro Kft.
2053 Herceghalom, Zsámbéki út 16.
Székhely: 4025 Debrecen, Simonffy utca 4-6. 1/125
Levelezési cím : Drone Agro Kft.
2053 Herceghalom, Zsámbéki út 16.
erdeklodes@droneagro.hu
+36 30 555 6863

Hírlevél feliratkozás

Készítette:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram