Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Drónok karbantartása – Miért fontos a szivattyúk rendszeres szervizelése?

 Alábbi cikkünkben a következő kérdésre keresünk választ: miért van szükség a mezőgazdasági drónok szivattyúinak rendszeres karbantartására? Avagy, egy egyszerű lépés, amellyel drasztikusan megnövelheted DJI Agras típusú drónod élettartamát.

Hosszú évek tapasztalatai bizony azt mutatják, hogy a szivattyúkat időszakosan karban kell tartani. Gondolj csak bele! Ha vásárolsz egy autót, bizonyos időközönként azt is szervizelni szükséges – hiszen minden gépjárműben találhatók kopó alkatrészek, melyeket időről-időre ellenőrizni, javítani, cserélni kell.

Nincs ez másképp a DJI Agras típusú mezőgazdasági drónok szivattyúival sem. Ha odafigyelsz, és a csúszó, kopó alkatrészeket rendszeresen kicserélteted és elvégezteted az olajcserét, azzal komolyabb problémák kialakulását előzheted meg. Ráadásul a szivattyú élettartamát is látványosan megnövelheted!

Felkészülés a következő szezonra – Működjön olajozottan!

A DJI Agras T30 permetezőrendszere új, dugattyús szivattyúkkal dolgozik, amely biztosítja a megfelelő rendszernyomást. A szivattyúk, az áramlásmérő, a 16 fúvóka, valamint a 8 elektromágneses membránzár – melyek mindegyike egymástól függetlenül két fúvókát vezérelhet – egyenletes és pontos permetezést biztosít. Ezért nagyon fontos a szivattyúk megfelelő állapotban tartása. Így kerülheted el, hogy ne okozzanak fennakadást a folyamatos munkavégzésben.

A DJI Agras típusú mezőgazdasági drónok következő szezonra való felkészítéséhez tehát az általános átvizsgáláson, szervizelésen túl az éves intervallumú szivattyú olajcsere is elengedhetetlen – ha szeretnéd, hogy a munkálatok során használt drónod hosszú időn keresztül hű társad maradjon.

Bízd ránk a karbantartást!

– legyen szó bármilyen DJI Agras modellről –, és garantáljuk, hogy nem ér meglepetés a szezon kezdetekor., és hozd el hozzánk átvizsgálásra DJI drónodat  Vedd fel velünk a kapcsolatot. Nyugodt szívvel ránk bízhatod drónod rendszeres és szakszerű karbantartását.

  

Keresés