2022.10.18.

DJI Terra Agriculture – Térképezd fel a termőfölded!

Mit szólnál hozzá, ha a drónokkal végezhető mezőgazdasági munkálatokhoz egy olyan segítőtárs szegődne melléd, aki levenné a feltérképezéssel, tervezéssel és adatelemzéssel kapcsolatos terheket a válladról? A DJI Agras Agriculture PC-alapú szoftver pontosan ezt biztosítja számodra!

A DJI Terra Agriculture egy felhasználóbarát térképező szoftver, amit arra fejlesztettek ki, hogy mezőgazdászként valós kijuttatási térképet készíthess az elvégzendő munkafolyamataidhoz. A program segítségével elsősorban 2D térképeket szerkeszthetsz, de magassági adatokat tartalmazó 3D modellek létrehozására is lehetőséged nyílik – ez különösen fontos lehet például gyümölcsösök esetében.

DJI Terra Agriculture – Egy sokoldalú segítőtárs

1. Útvonaltervezés

A repülési útvonalak létrehozása segítséget nyújthat komplexebb, nagy pontosságot igénylő feladatok elvégzéséhez, automatizálásához. Az irány meghatározása mellett a repülési magasságot, gyorsaságot és szöget is precízen beállíthatod, így célzott kezeléseket végezhetsz azokon a területeken, amelyek a drónadatok alapján kiemelt figyelmet érdemelnek.

A DJI Terra Agriculture mesterséges intelligenciával leválogatja a kijuttatási térképekről az akadályt jelentő tényezőket (például a fákat, az épületeket és a villanyoszlopokat), majd automatikusan generál a kijuttatáshoz optimális útvonalat.

DJI Terra Agriculture – Térképezd fel a termőfölded!

2. Térképezés

A zökkenőmentes képrögzítésnek köszönhetően lemodellezheted a mezőgazdasági területeket, és olyan térképeket hozhatsz létre, amelyek segítik az adatelemzést, és támogatják a döntéshozatalt. A feltérképezendő területről gyorsan és valós időben készíthetsz nagyfelbontású 2D-s ortomozaikot, a centiméter pontos kijuttatási térképekkel pedig nemcsak időt takaríthatsz meg, hanem a munkafolyamatok hatékonyságát is növelheted.

A DJI Terra Agriculture alkalmazásával könnyűszerrel mérheted fel a koordináták távolságait; területet és térfogatot számolhatsz; egyéb kulcsfontosságú adatokat tudhatsz meg; az eredményeket pedig egyszerűen exportálhatod.

3. Ellenőrzés

A szimulált kameranézet segítségével pontosan nyomon követheted a drón útvonalát. Mindez lehetőséget biztosít arra, hogy pilótaként folyamatosan kezedben tartsd az irányítást, és mindig a leghatékonyabb repülési útvonalat válaszd. A megszerkesztett táblákat felhő alapú tárhelyre is feltöltheted, így nemcsak a biztonságos, hanem a kényelmes és gyors munkavégzés is garantált.

DJI Terra Agriculture – Térképezd fel a termőfölded!

DJI Terra Agriculture – Megkönnyíti a munkavégzést

A DJI Terra Agriculture a DJI Agras T10, T16, T20 és T30-as mezőgazdasági drónok munkáját egyaránt támogatja. Ha már rendelkezel RTK állomással és DJI Phantom 4 RTK-val, tökéletes választás lehet számodra a mindennapos munkavégzés megkönnyítéséhez!

Rögzítsd, elemezd és vizualizáld környezeted egy intuitív, PC-alapú térképészeti szoftverrel!

TOVÁBB A TERMÉKHEZ!

Székhely: 
4025 Debrecen, Simonffy utca 4-6. 1/125
Levelezési cím: 
Drone Agro Kft.
2053 Herceghalom, Zsámbéki út 16.
Székhely: 4025 Debrecen, Simonffy utca 4-6. 1/125
Levelezési cím : Drone Agro Kft.
2053 Herceghalom, Zsámbéki út 16.
erdeklodes@droneagro.hu
+36 30 555 6863

Hírlevél feliratkozás

Készítette:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram