2022.10.18.

DJI SmartFarm – Vedd kezedbe az irányítást!

A DJI nemrég kibővítette az Agras típusú mezőgazdasági dróncsaládnak szánt mobilalkalmazás elérhetőségét: a korábban csupán kínai nyelven használható DJI SmartFarm már angol nyelven is letölthető. Összegyűjtöttük, hogy milyen lehetőségeket kínál számodra az immár széles körben elérhetővé vált hivatalos DJI applikáció.

A DJI növényvédelmet és területfelmérést biztosító drónjai önmagukban is képesek arra, hogy jövőbe mutató megoldásaikkal kiváltsák a korábban alkalmazott gépeket és eszközöket, ezáltal hatékonyabbá tegyék a mezőgazdasági munkálatokat. A DJI SmartFarm és a mögötte futó felhős szolgáltatás azonban teljesen új távlatokat nyit – letöltésével az elérhető lehetőségek köre még tovább bővül.

A DJI SmartFarm kínálta lehetőségek

Villámgyors adatkezelés – A felhő szolgáltatás a nagyfelbontású képadatokat bárhol és bármikor elérhetővé és elemezhetővé teszi. Használatával akár több földterületet is szimultán menedzselhetsz.

Teljes kontroll – Az alkalmazásnak köszöhetően csupán egyetlen mobiltelefonra van szükséged az alapvető irányítási funkciók elvégzéséhez, a repülési adatok lekéréséhez, továbbításához és megosztásához.

Komplex megoldás – A szórási és permetezési munkálatok során a teljes folyamatra kiterjedő támogatást kapsz: az eszközkezelés és az adatok megjelenítése mellett lehetővé teszi a területek felosztását, valamint a felület kézikönyveket és mérőeszközöket is biztosít számodra.

Csapatmunka-támogatás – Az irányítás általában egyetlen ember kezében összpontosul, de a megfigyelés, tervezés és menedzselés teljes folyamata összehangolt csapatmunka eredménye. Az applikáció használatával mindenki pillanatok alatt, könnyedén hozzáférhet a munkájához szükséges információkhoz.

DJI SmartFarm - Droneagro

Társ a mindennapos munkavégzéshez

A DJI SmartFarm applikáció univerzális szolgáltatástámogatást biztosít a permetezési és szórási műveletekhez – az adatok megjelenítésétől, az eszközkezelésen át az oktatóanyagokig, a csoportos együttműködés támogatásától a mérési eszközök hatékony használatáig. Az applikáció használatával a DJI Agras típusú mezőgazdasági drónok adatai jól láthatóvá, az eszközök vezérlése és kezelése pedig még egyszerűbbé és hatékonyabbá tehető.

És ez még csak a kezdet. A DJI SmartFarm más rendszerekkel együttműködve felkínálja annak a lehetőségét, hogy – további fejlesztéseket követően – a jövőben még sokoldalúbban támogassa a mindennapjaidat.

DJI SmartFarm - Droneagro

DJI SmartFarm – Ingyenesen letöltheted az alkalmazást!

DJI Agras típusú mezőgazdasági drón tulajdonos vagy? Tedd kényelmesebbé és hatékonyabbá a munkavégzést! Látogass el az App Store-ba vagy a Google Play áruházba, és töltsd le a már angol nyelven is elérhető DJI SmartFarm applikációt!

Székhely: 
4025 Debrecen, Simonffy utca 4-6. 1/125
Levelezési cím: 
Drone Agro Kft.
2053 Herceghalom, Zsámbéki út 16.
Székhely: 4025 Debrecen, Simonffy utca 4-6. 1/125
Levelezési cím : Drone Agro Kft.
2053 Herceghalom, Zsámbéki út 16.
erdeklodes@droneagro.hu
+36 30 555 6863

Hírlevél feliratkozás

Készítette:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram