Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

DJI AGRAS T30 DRÓN

Ár:
5.487.402 Ft
3.769.299 Ft + ÁFA ( 4.787.010 Ft )
Kedvezmény: 31%
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. április 19.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
DJI AGRAS T30 AKKUMULÁTOR TÖLTŐ DJI AGRAS T30 AKKUMULÁTOR TÖLTŐ
609.370 Ft 533.150 Ft
DJI Agras T30 szóróberendezés DJI Agras T30 szóróberendezés
356.740 Ft 297.940 Ft
DJI Agras T30 ültetvénypermetező adapter DJI Agras T30 ültetvénypermetező adapter
152.450 Ft
DJI WB37 akkumulátor DJI WB37 akkumulátor
34.900 Ft
Menny.:db

Leírás

Az Agras T30 mezőgazdasági drón 30 kg-os nagy teherbírású permetező drón hatékonyabbá teszi a permetezését. Az új dróntest hatékonyabban biztosítja a növényvédőszer-permetezést. Az Agras T30 mezőgazdasági drón alkalmas nagy gazdaságok permetezésére. A T30 30 kg-ra növelte a növényvédő drón maximális terhelését így a szántóföldi növényvédelem hatékonysága új magasságot ér el.

Hatékony penetráció az ágak mentén

A forradalmi ágak ementi permetezéssel és az állítható karokkal az Agras T30 teljesen átfújja a sűrű lombkoronát is, biztosítva a peszticidek egyenletes kijuttatását és megkétszerezve a cseppek számát. [1] A Smart Agriculture Cloud Platform segítséségvel a felhasználók 3D-s kijuttatási térképek alapján permetezhetnek, ami nagyfokú biztonságot és precíz munkavégzést eredményez.

A 16 fúvóka tökéletes fedettséget biztosít egyenletes eloszlással és kiváló penetrációval

A 16 fúvókás elrendezés tovább javítja a cseppek eloszlását és kivételes sodródás-megelőzést biztosyít. Nyolc mágnesszelep lehetővé teszi a független, változó frekvenciájú kijttatást és a fordulás közbeni permetezést . A hatdugattyús dupla szivattyúrendszer nagy permetezési teljesítményt és akár 8 liter/perc áramlási sebességet biztosít.

16 hektár óránként

A nagy, 30 kg-os permetezőtartállyal felszerelt Agras T30 munkaszélessége 9 méter, szántóföldi permetezési hatékonysága pedig 16 hektár/óra, ami 33,3%-kal több, mint az előző generációnál. [2]

Megnövelt biztonság az aszférikus radarrendszernek köszönhetően

Az aszférikus radarrendszer minden környezetben, időjárási körülmény között és látószögben érzékeli az akadályokat függetlenül a portól és a fénytől. Az automatikus akadálykerülés és az adaptív repülési funkciók segítik a biztonságot repülés közben.

Elöl és hátul FPV kamerák

A kettős FPV kamerával felszerelt Agras T30 tiszta elöl- és hátulnézetet biztosít, és lehetővé teszi a repülés állapotának ellenőrzését anélkül, hogy el kellene fordítani a repülőgépet repülés közben. A fényes reflektor pedig megduplázza a repülőgép éjszakai látási képességét, biztonságos éjszakai működési lehetőséget teremtve.

Hosszú távú működésre tervezve

Az Agras T30 vezérlőmodul teljesen zárt szerkezettel rendelkezik a nagyobb tartósság érdekében. Minden kritikus alkatrész háromrétegű védelemmel rendelkezik, és IP67 besorolású. Ideális a peszticidek és a műtrágyák hosszú távú használatához, valamint ellenáll a pornak és a korróziónak.

Összecsukható szerkezet a kényelmes szállítás érdekében

Az Agras T30 karjai behajthatóak, így könnyebben szállítható. Ez az összecsukható mechanizmus gyorszárat és applikáción belüli figyelmeztetést használ a biztonságos működés érdekében.

Autonóm működés
Optimális útvonaltervezéssel

Az új intelligens útvonal mód minden művelethez megtervezi a legjobb útvonalat. A mérőműszer valós időben jelzi a fennmaradó lémennyiséget és az újratöltésig eltelt becsült időt, lehetővé téve a kezelők számára, hogy tökéletes egyensúlyt találjanak a hasznos teher és az akkumulátor élettartama között. A drón az automatikus körbeszegést is támogatja a tökéletes permetezési lefedettség és az egyszerűbb munkavégzés érdekében.

Ultrafényes képernyő
Egyszerű irányítás

Az új távirányító akár 5 km távolságból is lehetővé teszi a stabil képátvitelt, 67%-kal többet, mint az előző generáció. [3] A fényes, 5,5 hüvelykes képernyő tiszta képet biztosít még erős fényviszonyok között is. A hatékonyság növelése érdekében egy távirányító egyszerre több drónt is működtethet. Az RTK nagy pontosságú modul centiméter szintű tervezést valósít meg. A további fejlesztések közé tartozik az erősebb jelátvitel, az interferencia csökkentése és a működési stabilitás. Az új DJI Agriculture alkalmazás zökkenőmentes felhasználói élményt és intuitívabb kezelést biztosít.

T30 röpítőtárcsás granulátumszóró rendszer 3.0 

Nagy kapacitású, mosható és korrózióálló

A továbbfejlesztett szórási rendszernek a kapacitása maximum 40 liter [5], a szórási szélessége legfeljebb 7 méter, [6] az óránkénti szórási kapacitása 1 tonna. [7] Ez a rendszer a valós idejű súlyfigyelést is támogatja, és elfordulás érzékelővel rendelkezik, amely pontosabb utántöltés jelzést tesz lehetővé. A T30 IP67 vízállósági besorolása miatt mosható és korrózióálló, ideális műtrágyák és zöldítő keverékek szórásához. A digitális mezőgazdasági megoldásokkal együtt használva az Agras T30 változó dózisú szórást valósít meg, csökkentve a műtrágyafelhasználást, miközben növeli a hozamot.

Felhőalapú 3D-s gazdálkodás

A Smart Agriculture Cloud Platform segítségével a felhasználók felhő alapú feltérképezést végezhetnek a mezőgazdasági területekről, hogy intelligens repülési útvonalakat hozzanak létre. Ez a platform mesterséges intelligencia alapú felismerő rendszerrel rendelkezik a táblák ellenőrzésére, a vegetáció és a betegségek vagy kártevők megfigyelésére. A rendszer és a DJI P4 Multispectral párosítása lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy változó dózisú kezelést alkalmazzanak egy automatikusan generált kijuttatási térkép alapján

Megjegyzések: 
1. A DJI Agras T20-hoz képest. I

2. Ezeket az adatokat a DJI Agras T30 drónnal mértük, és a működési környezettől és a paraméterektől függően változhatnak. Repülési paraméterek ehhez a teszthez: 1 L/667 m² mennyiség, 9 m munkaszélesség, 6,5 m/s repülési sebesség és 2,5 m magasság. I
3. Az RM500 távirányítóhoz képest. I
4. Az akkumulátor 1000 garanciális ciklust vagy 12 hónapos garanciát biztosít, amelyik előbb bekövetkezik. I
5. A Röpítőtárcsás granulátumszóró 3.0 40 literes térfogattal rendelkezik, 35 kg maximális terheléssel. I
6. A szórási szélesség az aktuális körülményektől függ. I 7. Az adatok karbamid műtrágyával vannak mérve, és a működési környezettől és a paraméterektől függően változhatnak. A teszt szórási paraméterei: 20 kg/667 m² mennyiség, 4,5 m/s repülési sebesség és 6 m sortávolság.

Paraméterek

Méret
2858*2685*790mm (karok és propellerek kihajtva)
Súly (akku nélkül)
26,4 kg (akku nélkül)
Max. permetezési lefededés
16 hektár/óra
Max. permetezési sebesség
8 L/perc
Max. permetezési szélesség
9 m
Max. repülési idő
20,5 perc
Max. repülési sebesség
36 km/h
Rotorok száma
6
Brushless (“szénkefementes”)
igen
Akkumulátor
nagyteljesítményű 29000mAh-51.8V akku
Működési hőmérséklet
0° és 45°C között
Videó felbontás (max.)
1280×720 15-30 fps
FOV
Horizontális 82°, Vertikális:129°
Akadályérzékelés
igen
First-person view (FPV)
igen
Repülési módok
M/M+ , AB , Autonomous flight route
Élőkép-átviteli rendszer
DJI OcuSync 2.0
Gyártó
DJI

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: agras, dji, drón, t30

Keresés