TESZTVEZETÉSRE JELENTKEZEM

D-RTK 2

Nagy pontosságú GNSS mobil állomás
Termék leírása

A D-RTK 2 Mobile Station a DJI korszerűsített nagy pontosságú GNSS vevőkészüléke, amely támogatja az összes főbb globális műholdas navigációs rendszert, melyek valósidejű differenciálkorrekciókat biztosítva, centiméter szintű helymeghatározási adatokat biztosítanak.

További információk

Gyártó

DJI

Készleten
Ingyenes szállítás

A termék ára

1 062 913 Ft

1 349 900 Ft
 • Centiméter pontosságú helymeghatározás

  A D-RTK 2 Mobile Station teljes mértékben támogatja a GPS, GLONASS, Beidou és GALILEO jeleket. Könnyen és gyorsan felállítható, a D-RTK 2 Mobile Station valós idejű, egyedi adatot biztosít a drónok számára, ezzel biztosítva a centiméter pontosságú helymeghatározást.
 • Maradjon összeköttetésben bármely feladatnál

  A D-RTK 2 Mobile Station támogatja a kommunikációt 4G-n, OcuSync-en, WiFi-n és LAN-on keresztül, ezzel biztosítva a zavartalan, stabil adatátvitelt bármilyen környezetben. Egyidejűleg akár 5 távvezérlő is csatlakoztatható* a D-RTK 2 Mobile Station-höz, amennyiben DJI Agras dronókkal, Phantom 4 RTK-val vagy P4 Multispectral-lal használja. Matrice 300 RTK-val használva csatlakoztatható többféle légi járműhöz, így lehetővé téve, hogy több drónt bevonva koordinált műveletet hajtson végre, ezzel jelentősen javítva a hatékonyságot.

  *Matrice 210 RTK V2-vel alkalmazva a D-RTK 2 Mobile Station csak egy légi járművel képes csatlakozni.
  Tovább olvasom..
 • Megbízhatóság

  A D-RTK 2 Mobile Station IP65-ös szintű külső hatásokkal szembeni védettséggel és könnyű szénszálas vázzal rendelkezik, így ultra-hordozható és mindig készen áll a feladatra, legyen az bármilyen nehéz is. A beépített IMU-k figyelik a mozgást és kalibrálják a dőlés-szenzorokat, hogy értesítsék a kezelőt, ha bármi rendellenesség történik a feladat közben.
  DJI Agras - Kiegészítők - DroneAgro
 • Széleskörű megoldás

  A Phantom 4 RTK, P4 Multispectral, MG-1P RTK, Agras T16, Agras T20, Matrice 210 RTK V2 és Matrice 300 RTK egyaránt kompatibilis a D-RTK 2 Mobile Station-nel.* Továbbá támogatja a DPS-t (DJI Positioning Service), ami kimagasló pontosságú helymeghatározást tesz lehetővé a bázis állomás lefedettségi tartományán belül.* Ez teszi ideális eszközzé felmérésekben, légi szemlékben, mezőgazdaságban és egyéb ipari felhasználásban egyaránt.

  *Amennyiben egyszer frissítve lett v03.00.0013 vagy még frissebb verzióra, a DJI Assistant 2-t alkalmazva a D-RTK 2 Mobile Station for Matrice Series a megfelelő módok között váltva egyaránt kompatibilis a Phantom 4 RTK-val, P4 Multispectral-lal, MG-1P RTK-val, Agras T16, Agras T20-szal, Matrice 210 RTK V2-vel és Matrice 300 RTK-val.
  Tovább olvasom..

LEGYEN TÉNYLEG SZABAD A GAZDA

Használd ki a mezőgazdasági drónok nyújtotta lehetőségeket!

Vedd fel velünk a kapcsolatot,
és tedd próbára a precíziós növénytermesztés korszakalkotó eszközeit!
Székhely: 
4025 Debrecen, Simonffy utca 4-6. 1/125
Levelezési cím: 
Drone Agro Kft.
2053 Herceghalom, Zsámbéki út 16.
Székhely: 4025 Debrecen, Simonffy utca 4-6. 1/125
Levelezési cím : Drone Agro Kft.
2053 Herceghalom, Zsámbéki út 16.
erdeklodes@droneagro.hu
+36 30 555 6863

Hírlevél feliratkozás

Készítette:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram