AGRAS T20

 

Intelligens és nagy teljesítményű

Nagy teljesítményével és kimagasló permetezési képességével a T20 önálló műveleteket hajthat végre különféle terepeken, például szántóföldeken, ültetvényeken és kertészetekben. Az új funkciók, mint például az új 360 fokos radar, segítettek a T20-nak a stabilitás és a repülésbiztonság új szintre emelésében, rendkívüli hatékonyságot nyújtva a felhasználók számára.

20 literes tartály

Nagy precizitás

IP67 védettség

360 fokos radar

Valós idejű monitoring

Intelligens rendszer

Megnövelt hatékonyság

A T20 megnövelt 20 literes tartálya, 7 méteres munkaszélességgel párosulva hatékonyabbá teszi a permetezést.[1]

Könnyű kezelhetőség és precizitás

Innovatív permetező rendszerével a T20 lehetővé teszi a felhasználók számára a repülési és üzemeltetési paraméterek könnyű beállítását. Beépített RTK centiméteres helymeghatározó rendszerrel és RTK felvételezővel a centiméter pontos táblarögzítés lehetővé teszi a precíziós permetezés kivitelezését.

NAGY TELJESÍTMÉNY – OPTIMÁLIS FEDÉS

A T20 8 darab fúvókával és nagy teljesítményű szivattyúkkal van felszerelve, amelyek akár 6 L / perc sebességgel képesek permetezni. A rendkívül optimalizált szórási kép ideális méretű és eloszlású cseppeket eredményez. A T20 egy új, 4 csatornás elektromágneses áramlásmérővel is fel van szerelve, amely a négy karon elhelyezett fúvókapárt külön-külön figyeli és vezérli, biztosítva az egyes ágakban az optimális áramlási sebességet.

megnövelt repülésbiztonság

A T20 360 fokos digitális radarral van felszerelve, amely minden vízszintes irányból képes észlelni az akadályokat és IP67-es tanúsítványának köszönhetően ellenálló a porral és vízzel szemben. Automatikusan megkerülheti az akadályokat, miközben különböző terepviszonyok között repül, biztosítva ezzel a magas szintű üzembiztonságot. A T20 egy valós idejű FPV kamerát és két keresőfényt is tartalmaz, amelyek tiszta élő nézetet nyújtanak a felhasználóknak akár sötétedéskor is.

Élőkép

képalkotó radartechnológia

víz és szennyeződésálló radar modul

FPV KAMERA

Hihetetlenül tartós és könnyen szállítható

Robusztus moduláris felépítésével a T20 másodpercek alatt összehajtható és kinyitható, így hordozhatóbbá válik, mint más mezőgazdasági drónok. A permetezőtartály és az akkumulátor egyaránt cserélhető, csökkentve az állásidőt és jelentősen növelve a hatékonyságot. Minden modul IP67 besorolású, emiatt a drón tisztításkor is ellenáll a fröccsenéseknek, így a permetezés után könnyen lemosható. A 4 csatornás elektromágneses áramlásmérőnek, 4 elektromágneses légtelenítő szelepnek és a szivattyúk cserélhető membránjainak köszönhetően a kalibrálás és a karbantartás hihetetlenül egyszerűvé vált. Ezenkívül a rendszer egyetlen gombnyomással légteleníthető.

Az új AGras smart controller

A DJI sikeresen növelte a T20 teljesítményét az új programozható Agras Smart Controller 2.0 és a DJI Agras alkalmazásnak köszönhetően. A felhasználói felület zökkenőmentesen fut, és hihetetlenül intuitív. Ezenkívül az intelligens vezérlő ultra fényes, 5,5 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, amely erős napsütésben is jól látható. Támogatja külső akkumulátort is, és kétszer annyi ideig bírja, mint más távirányítók, tökéletesek az egész napos munkavégzéshez.

röpítőtárcsás rendszer 2.0

A Röpítőtárcsás Rendszer 2.0 jelentősen megemeli a T20 hatékonyságát a 15 kg / perces adagolási sebességével. Ez a továbbfejlesztett kijuttatási forma többféle felhasználási területhez készült, mint például a zöldítő keverékek vetése, a gyep újratelepítése, vagy szemcsés műtrágyaszórás. A 0,5-5 mm-es szemcseméretű termékek kijuttatására alkalmas rendszer telepítése három perc alatt elvégezhető, ami azt biztosítja, hogy mindig készen áll az előttünk álló feladatra.

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ MEZŐGAZDASÁGI MEGOLDÁSOK

Az átfogó DJI mezőgazdasági megoldásokkal sokkal egyszerűbbé vált a termőföldeken, vagy gyümölcsösökben történő munkavégzés. A T20 és ezen átfogó megoldási csomagok kombinációja megnöveli a drónok lehetőségeit a mezőgazdasági iparban.

3D Repülési útvonal tervezés

A kihívásokkal teli terepeken történő navigálás a múlé, köszönhetően a 3D repülési útvonal tervezésnek. A Phantom 4 RTK feltérképezi a célterületeket, megkönnyítve ezzel a kijuttatási térkép tervezését. Ültetvény (Orchard) módban 3D repülési útvonalakat lehet létrehozni az egyes fák alakja alapján, melyet az algoritmus automatikusan azonosít. Ezután a felhasználók már térbeli kijuttatási térképek alapján hajthatják végre a permetezést.

1. Phantom 4 RTK

Centiméter szintű pozicionálás
Nagy pontosságú adatgyűjtés
100 hektáros lefedettség 25 percen belül [3]

2. DJI Terra

Valós idejű leképezés
2D / 3D modellezés
AI művelet tervező

3. DJI Mezőgazdasági Kezelési Platform

Műveleti adatkezelés
Személyes felügyelet

4. Agras T20

Nagy hatékonyságú működés 12 hektár 1 órán belül

Precíziós gazdálkodás

A DJI Mezőgazdasági megoldásokat a növények állapotának figyelemmel kísérésére és változó kezelési eljárások előállítására terveztük. A P4 Multispectral beolvassa a célterületeket, és multispektrális diagramokat készít, amelyek betekintést nyújtanak a növények egészségébe, és segítenek a változó dózisú permetezési és vetési térképek elkészítésében. [4] A DJI Agriculture Management Platform révén a felhasználók hozzáférhetnek a DJI Terra shapefile fájlokhoz, és alkalmazhatják őket a permetezéshez és a vetéshez.

Adatgyűjtés: P4 Multispectral drónnal

Centiméter szintű pozicionálás
Adatgyűjtés multispektrális kamerával
19 hektáros felvételezés egyetlen repüléssel [5]

Tábla tervezés: DJI Terra

Valós idejű NDVI leképezés
Shape-fájlok
Mesterséges intelligencián alapuló algoritmus

Task Management: DJI Agriculture Management Platform

Távoli feladatkezelés
Távoli eszközfelügyelet

Agras T20

Precíziós kijuttatás

Megjegyzések:
1. Az összegyűjtött adatok a működési környezettől és a paraméterektől függően változnak.
2. Az alkalmazott víznyomás nem haladhatja meg a 0,7 MPa-t.
3. 150 m magasságban mérve.
4. A releváns funkciók a jövőbeni firmware-frissítésekben lesznek elérhetőek.
5. 180 m magasságban mérve.

0
    0
    Kosár
    Kosár TörléseVissza az üzletbe