AGRAS T16

Páratlan erő és optimalizált teljesítmény

A DJI mezőgazdasági drónjainak legújabb tagja a moduláris felépítésű, és az eddigi legnagyobb hasznos terhelést és a legszélesebb permetezési szélességet támogató Agras T16. A nagy teljesítményű hardver, az AI motor és a 3D-művelet tervezőnek köszönhetően a T16 egy teljesen új szintre hozza a hatékonyságot.

16 literes tartály

IP67 védelem a központi elemre

RTK cm-pontosságú pozicionálás

DBF radar

Nagy látószögű FPV kamera

AI motor

Forradalmasított szerkezet és megbízható működés

A T16 vadonatúj moduláris kialakítása leegyszerűsíti az összeszerelést, és felgyorsítja a napi karbantartást. Az IP67 besorolás megbízható védelmet nyújt a drón kulcsfontosságú elemeinek. A szénszálas kompozitokból készült könnyű, mégis tartós airframe összecsukható, így egyszerűen szállítható. Mind az akkumulátor, mind a permetezőtartály könnyen cserélhető, jelentősen javítva az energiaellátás és a folyadékellátás hatékonyságát.

Nagyobb hasznos teher. Megnövelt hatékonyság.

A kiemelkedő repülési teljesítményének köszönhetően a T16 permetezőtartály 16 liter permetezőszert képes szállítani, a permetezési szélesség pedig 6,5 méterre nőtt. A permetezőrendszer 4 szállítószivattyúval és 8 fúvókával rendelkezik, maximális permetezési sebességük 4,8 liter / perc. A T16 óránként 10 hektár permetezésére képes. [1] A permetezőrendszer teljesen új elektromágneses áramlásmérővel is rendelkezik, amely nagyobb pontosságot biztosít, mint a hagyományos áramlásmérők.

Erőteljes rendszer. Fokozott biztonság.

A T16 teljesen új moduláris repülésvezérlő rendszere kettős IMU-val és barométerrel rendelkezik, a fokozott repülési biztonság érdekében. A GNSS + RTK kettős redundáns rendszer lehetővé teszi a centiméter szintű pozicionálást. Támogatja a kettős antenna technológiát is, amely védelmet biztosít a mágneses zavarok ellen.

Frissített radar. könnyebb üzemeltetés

A T16 korszerűsített radarrendszere érzékeli a környezetet napközben vagy éjjel, anélkül, hogy fény vagy por befolyásolná. Jelentősen javult az akadályok előre és hátra történő elkerülése, a vízszintes látómező 100 °-ra növelésével, ami kétszerese a korábbi DJI mezőgazdasági drónokhoz viszonyítva. Ezenkívül fel tudja ismerni egy lejtő szögét, és automatikusan hozzáigazíthatja a repülési paramétereket, még hegyvidéki terepen is. Ez az innovatív radarrendszer a Digital Beam Forming (DBF) technológiát alkalmazza, amely támogatja a 3D pontfelhő képalkotást, amely hatékonyan érzékeli a környezetet és segít megkerülni az akadályokat.

Továbbfejlsztett távirányító. Biztonságos repülés.

A T16 támogatja az OcuSync 2.0 HD átviteli technológiát, amely a hatótávot akár 3 km-re terjeszti. [2] Széles látószögű FPV kamerával és spotlámpákkal rendelkezik, amelyek biztosítják a repülőgépek nappali és éjszakai működését a repülés biztonsága érdekében.

Hegységek

A kiemelkedő motorerő és a lejtőn történő szögérzékelő technológia megkönnyíti a hegyvidéki terepen történő működést.

Gyümölcsösök

Használja a T16-ot a DJI Terra-val, hogy felépítse a kezelendő terület 3D-s modelljét, és azonosítsa a gyümölcsfákat az AI technológiával. Ezután készítsen 3D útvonal terveket a fák eloszlása és magassága szerint.

Sík terep

Kézi üzemmód, A-B útvonal üzemmód, és programozott üzemmód is rendelkezésre áll, mely a legtöbb felhasználási igény kielégítésére alkalmas.

Különböző igények. Különböző módok

A T16 különféle módokat biztosít sík talajhoz, hegyvidékhez és gyümölcsösökhöz, a legtöbb felhasználási igény kielégítése érdekében. Egyetlen T16 távirányítóval egyszerre akár öt T16 drón vezérelhető, megduplázva az egypilótás működés hatékonyságát.

Intelligens működés. átfogó megoldás.

A DJI Agriculture elkötelezett amellett, hogy a növényvédelem munkafolyamata hatékonyabbá és intelligensebbé váljon. Drónokkal és hatékony eszközökkel a DJI mezőgazdasági megoldása jelentősen egyszerűsíti a műveleteket, javítja a hatékonyságot és fokozza a termelékenységet.

1. Phantom 4 RTK

Centiméter szintű pozicionálás
Nagy pontosságú adatgyűjtés
100 hektáros lefedettség 25 percen belül [3]

2. DJI Terra

Valós idejű leképezés
2D / 3D modellezés
AI művelet tervező

3. DJI Mezőgazdasági Kezelési Platform

Műveleti adatkezelés
Személyes felügyelet

4. Agras T16

Nagy hatékonyságú működés 10 hektár 1 órán belül

2600 W-os négycsatornás intelligens akkumulátor töltő

Az egycsatornás gyors töltés mód használatakor a teljes töltés csak 20 percet vesz igénybe, ez az előző generációhoz képest 50% -kal megnövelt sebesség. A töltő beépített akkumulátor-ellenőrző rendszerrel rendelkezik, amely valós időben figyeli a kritikus adatokat, például a feszültséget és a hőmérsékletet, hogy biztosítsa a töltés biztonságát.

T16 intelligens akkumulátor

A T16 akkumulátor kapacitása 17 500 mAh, 14 cellás nagyfeszültségű rendszere csökkenti az energiafogyasztást. Az IP54 besorolású, fémből készült ház megnövelt hőelvezetési hatékonyságú, ami az előző generációhoz képest 140%-kal nőtt. Az akkumulátor megnövekedett töltési ciklusa akár 400 alkalom is lehet [4] (100%-kal több, mint az előző generáció) és jelentősen csökkenti az üzemeltetési költségeket.

[1] Az adatokat a T16-on tesztelték, és az operációs környezettől és a paraméter-beállításoktól függően változnak.
[2] 3 km (CE / SRRC) vagy 5 km (FCC) átviteli távolsággal és 2,5 m repülési magassággal tesztelték. Kérjük, tartsa be a helyi törvényeket és rendeleteket, és tartsa látótávolságon belül a terméket.
[3] Teszt a Phantom 4 RTK-n 150 m-en.
[4] A teszt adatok és a tényleges töltési ciklusok a felhasználói szokásoktól és a napi karbantartástól függően változnak.

Behatolásvédelmi besorolás leírása: A T16 vízálló, por- és korrózióálló, normál üzemi körülmények között. Stabil laboratóriumi körülmények között a repülőgép védettségi szintje IP54 (IEC szabvány 60529). A légielektronikai rendszer (a barométer kivételével), a permet-ellenőrző rendszer, az ESC-rendszer és a radarmodul védettsége legfeljebb IP67. Ez a védelmi osztály azonban nem állandó, és az öregedés és a kopás miatt hosszú távú használat után az idővel csökkenhet. A termékgarancia nem terjed ki a vízkárosodásokra.
A légi jármű fentebb említett védelmi minősítései a következő esetekben csökkenhetnek: 1. Ütközés történik, és a tömítés szerkezete deformálódott. 2. A héj tömítésének szerkezete repedt vagy sérült. 3. A vízálló burkolatok nincs megfelelően rögzítve.

0
    0
    Kosár
    Kosár TörléseVissza az üzletbe